Jobba hos oss

Inom Mattssongruppen finns en mängd olika yrkeskategorier representerade, allt från utveckling av nya produkter via försäljning av projekt och tekniska produkter, avancerad konstruktion, projektledning och inköp till kvalificerad svetsning och maskinbearbetning.

Se respektive bolags hemsida för aktuella jobb.

 


ufab-logo

UFAB Uddevalla & Shanghai

Utveckling, konstruktion, bearbetning, svets & montering
UFAB har lång erfarenhet som systemleverantör och kontraktstillverkare. Våra kompetensområden är utveckling, konstruktion, svets, bearbetning och montage av avancerade komponenter och maskinsystem.

ufab.se

 


 

logo-fkab

FKAB Uddevalla & Shanghai

Fartygsdesign och Konsulttjänster inom det marina området
Jobbar med Fartygsdesign och konsulttjänster inom det marina området. Kunderna finns i hela världen även om de flesta finns i Europa.

FKABs kinesiska dotterbolag gör ungefär samma sak som FKAB i Sverige dvs. fartygsdesign. Bolaget kan assistera kunder som bygger fartyg i Kina/Asien. Bolaget utför ofta uppdrag i samarbete med det svenska moderbolaget.

fkab.se

 


 

METS Technology

Nyckelfärdiga lösningar med ledande teknik inom el och automation
Systemintegratör som levererar tjänster, utrustning och entreprenader inom el och automation, främst till den maritima marknaden. Tillsammans med kunderna tar METS fram energieffektiva lösningar för en positiv miljöpåverkan.

metstech.se

 


 

umv-logo

UMV Coating Systems

Bestrykare för pappers- och kartongindustrin
Jobbar med utveckling och försäljning av bestrykare för pappers- och kartongindustrin. Vidare har bolaget utvecklat ett bestrykningselement som produceras i egen fabrik. Kunderna finns på alla kontinenter med undantag av Antarktis.

umv.com

 


 

Mattsson-Fastigheter-PMS-200px

Mattsson Fastigheter

Attraktiva fastigheter med gott värdskap och kompetenta medarbetare
Fastigheter i Uddevalla och Säffle av en totalyta på över 100 000 m2. Lokaler för industri, produktion, lager, kontor och butiker.

mattssonfastigheter.se